May 5, 2007, 8:39 PM

Прошка 

  Poetry
590 0 4
посвещавам го на " ......... "

За прошка моля те... ТУК
на тези... ПРАЗНИ редове

за... ДУМИ необмислени
чиято... сила не познавах

Дали те Обичах на... пук
ОТВЪД всички светове

Дните се... РЕДЯТ без теб
вината бавно... РАЗДИРА

а болката ме... АПЛОДИРА
като, че ли не... РАЗБИРА

колко те Обичам...
и смърта си... ПРЕД твоята
предпочитам...

С този стих...
една дума... ИЗРИЧАМ...
в която се... ВРИЧАМ...

негласна в... СМИСЪЛ
на думи... неподвластна
с която ще си несъгласна

... и може би... за това
... избрах... ТЕБ
... толкова прекрасна

© Пламен Йовчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??