May 30, 2008, 2:18 PM

Прошка 

  Poetry
551 0 5
ПРОШКА

Докажи, че ме обичаш още!
Докажи!

Вземи безсънните ми нощи
и през девет планини
ги изхвърли!

Изпий
сълзите ми, пролени
за нежни думи и любов!

Изтрий
предишното си лицемерие
и... когато си готов...

Може да забравя всичко,
което си ми сторил до сега...

Може пак да те обикна...

Може и да ти простя!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??