Oct 26, 2008, 8:24 PM

Прости! 

  Poetry
688 0 17

Болката отминава,

но в душата кънти.

Вместо да се прощавам,

ще ти кажа: Прости!

Прости ми, че съм мечтата!

За децата неродени прости!

Прости ми, че там, в самотата

не заспиват очи!

Вятър засвирил е соло

там, където си ти,

а при мене е топло...

И това ми прости!

Ще целувам очите ти тъжни

и ще галя твойте коси,

но в съня ти... Не искам да лъжа!

Ако можеш, прости!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??