Aug 27, 2007, 9:52 AM

Прости ми 

  Poetry
646 0 3
Прости ми моля изневярата!
От плътска обич беше тя.
Пред тебе пак съм цялата -
сърце, и тяло, и душа.

Следи във мен не ще откриеш
от онзи стар и пуст хотел.
Ти спомените ще изтриеш.
Пито-платено. Дал и взел.

Оставих в стаята за двама
частта от моята душа,
в която кът за тебе няма.
И ето ме пред те сега.

И ето - долу на колене,
строших традицията старата-
мъжът за прошка да се моли.
Прости ми моля изневярата!

© Дешка Люцканова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??