Прости ми, любими,
че свих ти мотора,
мечтаех за скорост,
да карам бясно,
вкъщи беше ми тясно
и толкова скучно,
рокерските дрехи
бързо намъкнах
и озовах се на пътя.
Прости ми,
че тръгнах с мотора
свободата да гоня,
исках да я почувствам
отново на пътя,
вятърът да развее косите ми,
да сбъдне мечтите ми,
да бъда сама -
Господарка
на цялата
планета Земя.
© Богдана Маринова All rights reserved.