Jan 27, 2008, 2:37 PM

Просто и сложно 

  Poetry
1258 0 42
Просто е.
Една сутрин се събуди
умрял.
И... сложно е.
Уж умрял,
а все още ме будиш...
И разплиташ косите
на нощите.
И раняваш деня
във очите.
И докосваш страните ми.
Пошло е.
... да те сравнявам 
със птиците.
.........................
А первазът е дървен
на стълбите.
Все надолу поглеждам
и тегли ме.
... 2-3-4...
ще пристъпя и...
бум...
и готово.
Ще дойда при теб
като истина
и...
Ще полегна при теб.
Като залеза.
...........
Не ме повдигай.
Мисля да остана.
Ще си взема обратно зениците.
И...
Нека свърши туй мойто обичане!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??