Jun 28, 2008, 1:06 PM

Просто любов 

  Poetry
612 0 7

 

Ти си тиха и топла,

красива.

Държа те във длан.

Ти си прекрасна и дива,

щастлива.

Държиш ме във плен.

Ти си тъмна и страстна,

опасна.

Държа те във мен.

Ти си копнеж и си зов.

Ти си...

Просто любов.

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??