Jul 30, 2007, 11:31 PM

ПРОСТО РАЗМИСЪЛ 

  Poetry
601 0 1
Студено е.
А още по-студено е навън.
Студено е.
А аз вървя, вървя като на сън.
Започва да вали.
Но моето съзнание не спи,
а мисля за това със теб преди.
Питам се, защо, какво ни раздели?

Студено е. А по-студено е във мен.
Студено е,
а аз се чувствам угнетен.
Дълбоко нейде сякаш принизен,
от себе си оставам възмутен...                1996

© Марто All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??