Нито болката, нито смъртта успяха да те пречистят.
Те само разрушиха живота ти,
а любовта е отворена книга,
от която тепърва се учиш да четеш.
За да намериш сам своята истина,
ти трябва само любов!
За да откриеш енергията на смисъла,
ти трябва само любов!
© Радостина Попова All rights reserved.
"а любовта е отворена книга,
от която тепърва се учиш да четеш."