Mar 20, 2013, 7:59 AM  

Птицата-жена 

  Poetry
442 0 0

Ненаситна и щастлива,

непокорна, а и дива,

неподвластна, тя бе жива,

нереална самодива.

 

Дойде денят, във който осъзна,

че любов липсва в нейната душа

и беше съкрушена от това,

че никой не иска да стопли нейната ръка...

 

до мига, във който не откри своята съдба...

 

Жената-птица,

от тогава тя е жива и щастлива,

скромна, но пак дива

тази нереална самодива.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??