May 29, 2022, 10:16 PM

Q♡ 

  Poetry
123 0 0

Кажи ми какво искаш да направя,
само да те държа в прегръдките си
Не може да се отрече, че химията между нас бе толкова силна
Не мога да се отърся от тези спомени, които царят вътре
Студено е, откакто не сме заедно
и където и да отида всичко е толкова скучно
Ти взе усмивката ми със себе си и сложи край на щастливите дни
Просто погледни в очите ми и ще видиш болка
Слушай сърцето си и то ще ти каже "стой" и ако боли
Душата не може да чака да те види отново,
но история свърши и превръща се прахта в скръб
Не забравяй и този прах ще те обича
Това сърце е твое, бие само за теб
Все още знаеш как да ме накараш да се усмихна
Ти си моята Q♡

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??