Какво според мене е радостта?
След премеждие - нежна луна;
След стрес - топла прегръдка.
Тиха вечер у дома.
Какво според мене е любовта?
Бурна нощ изсушава сълзите.
Две ръце и поглед в очите.
Тиха вечер с теб у дома!
Какво според мене е старостта?
Много бръчки, сърце натежало.
Много спомени, а сред тях - луна.
Тиха вечер и пълен дома!
Какво според мене е животът?
Начало и край.
А посред тях безкрая
На тихи вечери у дома!
© Светлана Лажова All rights reserved.