Разделени пак сме заедно...
Разделени сме един от друг...
Никой любовта ни не желае...
А на всички тя напук,
във сърцата ни безцелно се мотае...
Родителите ни не одобряват,
връзката и любовта...
Ах, защо не ни оставят,
сами да решим наш`та съдба?!
Обичам те, и ти мe обичаш...
Защо тогава от теб да страня?
Разделени ний пак ще сме заедно,
защото истинска е любовта.
© Или Дадарова All rights reserved.