Apr 12, 2023, 9:43 PM

Раздразнена 

  Poetry
128 0 0

Може да не съм перфектна,
но изисквам съвършенство!
Обичам примери, макар съвети да не ми понасят!
Харесвам лукс - премерен,
без лигущини, да има класа!
Искрен натюрел, " Next Level" , фаза... 

Не можеш с мен се мери!
Друга същина съм -
UP- грейдвам се от натрупания опит - богата база!
Знам коя съм!

Сърце трябва, не диплом, а кауза!
За "мечтаното" управление снижи малко гарда в доза смирение,

и уважение,
Благ тон, колегиална подкрепа, доверие!
...

Аз съм човекът, който ти трябва за рамо!
Внимавай с мен!
...
Нищо не губя!...а ти?
...
                 Красимира Генева

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??