May 30, 2007, 11:25 AM

Раздяла 

  Poetry
574 0 11
Два фаса от цигара. Бутилка стар коняк.
Недоизпита чаша. Непрогледен мрак.
До ъгъла, в леглото, с ограбена душа
лежи момиче младо и страда във нощта.
Мястото до нея остана незаето,
нали от там си тръгна с любовта момчето.
На сън и се явява самият Господ Бог
и казва И ,,не страдай, това не е залог!
Щом рано се пробудиш и видиш пак света,
ще разбереш, в живота стават чудеса!
Сега наспи се, мила, в нежната душа
имаш много сила, използвай я сега!''

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??