May 10, 2005, 12:01 PM

Различен 

  Poetry
1209 1 1
Различен

Дали си същият,
или си различен?
Променен си,
не си човекът, който бе от мен обичан!
На какво дължи се таз промяна,
дали със думи тя е тебе обладала?

Красива е,
това не го отричам!
Успяла е
да те направи тъй различен.
Безчувствен си, това го зная.
Но това ли в тебе ме омая?!

Различен и категоричен,
но не и от нея обичан!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • краят на първата строфа не ми харесвя много, но останалото компенсира.
    Измисляш много хубави заглавия
Random works
: ??:??