Aug 27, 2015, 6:12 PM

Разочарование 

  Poetry
272 0 0

Вода. Пеещи фонтани.

Деца. Писъци и смях.

Лято. В разгара на сезона 

аз и ти - на пейката сами.

Настъпващ здрач.

Стари спомени. Усмивка.

Ръце треперещи - бастун.

В падащата нощ внезапно - гръм.

Бягащи хора.

Ние, като всички от набора,

измокрени  в таксито и дим.

Августовска неволя.

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??