Apr 2, 2010, 7:22 PM  

Разпети мисли 

  Poetry
775 0 3

Мъка, болка и недоумение

са чувствата, връхлитащи сега.

Необясними емоции и угнетение

усещам с трепета на своята душа.

 

Дали защото петък е, разпети,

със изпени хиляди псалма,

енергия необяснима, важна,

равносметка на отминали дела?

 

Не знам. Но искам да опитам

да обгърна всичко в светлина.

За да бъдем ние, но различни,

по-човечни и с духовна свобода!

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??