May 1, 2021, 4:39 PM

Разпети петък 

  Poetry
645 1 5

Сълзите, Боже – стъпки бели

по пътя кървав към Голгота.

Вървим след Теб в надежда, вплели

да вкусим хляба на живота.

 

В молитва болката Ти галим,

скърбим до майка Ти на кръста,

светилникът ни е запален,

макар тъгата да е гъста,

 

макар в нас болката да вие, 

жадуваме за твойта милост,

очакваме и славим ние

Възкресната Ти Свята сила.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??