Разпети петък. Болката расте.
Сълзи дълбаят пътя към Голгота.
Грехът ще рухне, ще се разплете.
А днес Исус е разпнат, но хомотът,
хомотът на греха е победен.
Жадувам Възкресение Христово.
С любов приижда и върви към мен.
Тъй както пише в Божието Слово.
© Милена Френкева All rights reserved.