Мъката ви ме трогна силно,
такъв ни е "редът" - бедни сте,
сълзи по вас леят се обилно,
всички искаме правда и щастие.
Чувствам се като Дон Кихот,
чудя се напразна ли е борбата,
колко опростя нашият народ -
не различава истината и лъжата.
Лъгаха ви дванайсет години,
всъщност вашите пари взеха,
превърнаха рая в пустиня
и така докато нямате утеха.
Трагедията ви е огромна,
а искате спасение и мир,
мислите, че тая сган е отговорна?
Помнете - източиха цял язовир!
Искаме нормализация,
затова мислете с главите,
спасете родната демокрация,
мафията нека победите!
Никой не твърди, че е лесно,
но за нас шанс има поне.
Би било прекрасно, чудесно,
картите си да изиграем добре!
© Георги All rights reserved.