Jun 6, 2007, 7:05 PM  

Регламент 

  Poetry
568 0 2

 

Така трябва - казват отгоре.

   

Така трябва - повтарям и аз.

   

А другия, който е още по-долу,

запява, разбира се -

в същия глас.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??