Nov 18, 2011, 12:24 PM

Рекет е сега! 

  Poetry » Civilian
492 0 9

РЕКЕТ Е СЕГА !

 

Рекет е сега!

Не пейте роби,

че някоя мълва

ще ви сложи скоби…

 

Рекет е сега!

Агънца мълчете –

в гъстата мъгла

главите си пазете…

 

Рекет е сега!

Мълчете като риби –

в лилавата тъма

вилнеят страсти диви…

 

Рекет е сега!

Чезнете безследно,

че на нашата Луна

опакото и е непрогледно…

 

Рекет е сега!

В черупките се крийте,

в коралова стена

от акулите и змиите…

 

Рекет е сега!

Щастието било е сън

няма тука свобода,

не излизайте навън…

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??