Jan 7, 2019, 9:04 AM

Решила 

  Poetry
240 0 0

РЕШИЛА

 

Светът се дави в капчици вода.
Как ли ще преплува океан?
Аз огън съм... сама жена -
от болка огън... в мен събран.

 

Плача... моля се... копнея
за слънчев лъч на сутринта,
в зората радост да изгрее
и стопли хорските сърца,

 

мъх вечен да покрие суетата,
да изчезнат подлост и лъжи ,
вярата да възкреси душата
в любов и приказни мечти...

 

Светът се дави в капчици вода,
но може да преплува океани,
побере ли се в душата на жена
решила бъдещето на децата си да брани...

 

06 01 2017

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??