May 30, 2021, 12:12 PM

Ридае 

  Poetry
102 0 0

Ридае скръб: „Край
песен на фадѝща* в миг
ще се отприщя...“

 

..............................................

 

*фадѝща —
изпълнителка на „фа̀ду“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??