Рикошират
във главата
мисли разни.
Чувства
най-разнообразни.
Кое
от всичко
смисъл има
или
и смисълът
тъпня е?
Бъдещето
тръгва
от всеки
следващ
момент.
И всичко
най-прекрасно,
което
можело е
да се случи,
често стъпкваме
със двата крака.
Убито, без да е родено.
© Тони Бортолаци All rights reserved.