Sep 23, 2020, 10:52 AM

Рѝмичко 

  Poetry
701 0 0

рѝмичко
успокоявай

 

радвай
и
съпреживявай

 

озарявай

и

съгрявай

 

и
вселени
сътворявай

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??