Apr 9, 2011, 10:43 PM

Рискове на професията 

  Poetry
487 0 1

на Ози

 

Хайде, спри. Забрави си сценария,

захвърли си костюма безобразно сценичен

и след всички турнета в градове и предградия

на себе си пак почни да приличаш.

 

И спомни си за мен и за нас, за морето -

да се върнем в реалното бяхме обречени.

Сцената е твоя - дотогава, додето

след спектакъла преструвките биват съблечени.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??