Jun 11, 2021, 7:47 AM

Рисунки от дъжд 

  Poetry » Civilian
268 0 2

Рисунки от дъжд

Кротко валеше.
Толкова капчици дъжд наведнъж,
рисуваха пътя с водни боички.
А на изложбата жена, до нея и мъж,
гледат на фона на песен от прелетни птички.

И знаят, че щом си започнал деня с тъга,
няма как да видиш шедьовър в картина.
А дъждът след себе си носи дъга,
под която, всичко ще дам, за да мина.

А когато си весел и вече забравил,
за хора и случки от твоето минало.
Тогава живей! Не си се забавил,
рисувай сега, а не каквото е имало.

Явор Перфанов©

 

:)

 

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "А дъждът след себе си носи дъга,"
    Красиво и много позитивно! 🌈💧
  • Рисувай дъга!
    В нея няма тъга.
Random works
: ??:??