Oct 7, 2010, 7:44 PM

Рисувам 

  Poetry
537 0 1

Рисувам птици
по прозорците,
бели с нежни криле.
Очи топли, усмихнати,
душа и безкрайно море.
Рисувам утрото женствено,

заплетено  в клоните
на стария дъб.                          
Рисувам парченце от вселената, 
нови красиви светове.             
Рисувам с пръсти
по прозорците,
дано днес не завали.  

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??