Jan 21, 2012, 5:58 AM

Рисувам в червено 

  Poetry
386 1 2

Рисувам с червена боя,

не знаеш защо,

рисувам с цвета на кръвта

от невъзможна любов.

 

Рисувам с червена боя,

кървави сълзи,

кърваво сърце,кървава душа -

разбити мечти.

 

Рисувам залез огнен,

залезът на всичко,

кървавата болка,

която съдбата ми предрича.

 

                2010г

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??