May 1, 2007, 10:40 AM

Ритъм 

  Poetry
447 0 3
Ритъмът пулсира -
вън и вътре в нас.
Усещам всеки трепет,
носещ ми наслада.
По течението му се рея,
в транса се унасям.
Не съм частица, а стихия.
Бързо! И по-бързо ...
Краката ми ...
във въздуха се носят.
Животно ли съм?
Не чувствам човешкия
разсъдък.
Само импулс,
животински импулс.
Нося се ... къде съм?
Някъде из битието.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??