Jun 4, 2013, 8:02 AM

Ритъм 

  Poetry
434 0 3

Търся подходящ ритъм. Да ни завладее!

Търся синхрон, но не зная къде е.

Трябва ни нещо, да ни раздвижи,

вместо да скърцаме, смазани от грижи.

Хайде! Раздвижете тела! Едно, две, триии....

Знам! Не сте забравили кръвта как кипи!

Хайде! Да подсилим огъня! Да изхвръкват искри!

Не забравяйте ритъма: Едно, две, триии...

Движение! Движение! Толкова е лесно!

Усетете! Включете се в общия ритъм!

Как се чувствате сега? Няма да ви питам!

Едно, две, триии... Едно, две, триии....

 

 

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??