Dec 2, 2006, 3:16 PM

Роден да обича 

  Poetry
814 0 21

Очаквай ме

във нощите студени

когато в теб

нахлуе самота

във сънища

от спомени родени

очаквай ме

към тебе аз вървя.

Обричай ме!

Дори със мисли

мрачни

обричай ме

на пламенна любов

и после

силно ме заричай

да бъда

твой навеки зов.

Бъди веднъж

в живота сложен

прекрасно чувство

с името Любов

не тръгвай

тук завинаги оставай  

за нежността ти

съм готов.

Поне веднъж

да те намеря

за обич

да отворя аз душа

поне веднъж

но да е вечно

тъй както

вечна ще е

любовта.

 
По стиха на f - 31 ( Креми )     " ...Само веднъж"

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??