Jul 19, 2007, 4:12 PM

Родена от революцията  

  Poetry
643 0 3
Родена от "революцията" на площада
в унисон със нрави и култура,
демокрацията ни млада
също е карикатура!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??