Feb 18, 2018, 7:04 PM

Рожби 

  Poetry » Civilian
331 0 0

... невяра ... мрак ... и ...
... разорѝя - рожби ... на ...
... неуправѝя ...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??