Jun 11, 2022, 6:24 PM

Роптание 

  Poetry
193 0 0

Познайте! 
...за какво, срещу кого роптая,
а някой ще се припознае...

Онези, дето пишат се на много " чисти",
с мислите ЧЕРВИВИ като глисти,
опитват другия да ЗЛЕПОСТАВЯТ -
изкарват го простак, причините да оправдаят
за  собствената си НЕБЛАГОДАРНОСТ
в ИЗПОЛЗВАНАТА давност
на чуждия и предан труд...
Злостни същества,
с безкрайно много неуспехи,
славата им заблестя
с преиначени уж " победи".
Който е приятел с тях -
ПО-ДАЛЕЧ ОТ МЕН!
За тези, вече, аз умрях,
възкресила своя СОБСТВЕН ДЕН!

          Кр.Генева

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??