Jul 30, 2013, 9:57 PM

Розата 

  Poetry
540 0 16

 

                

 

                                        РОЗАТА...

 

                                       Ухае

                                       на раздяла розата.

                                       Не се лъжи -

                                       познавам аромата ù.

                                       И днес си тръгвам -

                                       до последно скъсала

                                       всичките

                                       листенца на душата си...

                     

                 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??