Feb 28, 2009, 8:31 PM

... С дума една 

  Poetry
560 0 8

Аз не зная как се пише Любов

с много думи.

И не ми е потребна такава.

 

 

Аз не зная как изглежда

в очите на другите,

но я имам, и пазя я, съща!

 


Аз не съм я мечтала с цвят на дъга,

пъстроцветна, но я имам,

макар и различна...

 

 

Аз изричам я с дума една...

И във нейната сила се вричам!

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??