Jul 20, 2014, 11:02 AM

С дъх на липа 

  Poetry
465 1 0

          С дъх на липа


 

Събуждам се в утро с дъх на липа,

слънцето огрява топло света,

песен на птица в небето звучи,

по цветята прелитат работни пчели.

 

Свежест на лято разстила се пак,

морето подканя ни с лазурния бряг,

синее небето като пролетен цвят,

плуват облаци бели, сякаш от сняг.

 

Добро утро желая на всички сега,

с усмивка и радост да срещнем деня,

нека е светло в наште души,

с обич сърцето нека тупти.

 

Желая Ви още много мечти,

светла надежда за хубави дни,

щедри да бъдем и много добри,

любов да даряваме, а не да рушим.

 

Красиви да бъдат нашите дни,

с приятели верни и сродни души,

нека е пъстър и цветен деня,

лятото да бъде с дъх на липа.

 

Пламена Владимирова

 

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??