Jun 18, 2007, 12:17 AM

С дъжда... 

  Poetry
566 0 1

С дъжда ще си отиде всяка болка,
 родила се в моята душа.
Душа изстрадала, пареща, сама...
търсеща малко топлина,
но не я откриваща в студените лица на хората.
Може би така ще си остане тя - все сама и чакаща...
чакаща любовта,
да сбъдне нейната най-човешка и съкровена мечта...

© Мария Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??