С`ЕSТ LА VIЕ !
Няколко мига спрели мечтите...
Озарено с надежда мълчание...
Поглед, изтръгнат от пода със сила...
Като камшик отрицателен жест
и лаконична фраза
разбила,
насила,
гордо с години пазена чест.
Тъмни очила, скрили сълзите
и безмълвно, крещящо желание...
да погалиш за секунда звездите.
© Пламен Порчев All rights reserved.