Jul 20, 2010, 11:47 PM

С нежност 

  Poetry
998 0 1

Песента, запушила ушите ми,
не спира да тананика,
нещо иска да ми каже сякаш.


До мен си ти, а не чувам твоите думи,
устните ти шепнещи
нежно се допират до моите.


При този мил допир спира за миг дъха ми,
а след това се приближаваш и замайваш тялото ми.


Горещ си, такава ме искаш,
а ти си единствен и запълваш моето сърце.
Ето, сега съм щастлива...

© Кеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??