Jun 19, 2015, 12:38 PM

С почит! 

  Poetry » Civilian
276 0 0

С ПОЧИТ!

Човеците с сърца големи,
аз винаги съм уважавал!
От тях аз примери съм вземал,
и  фен, до края съм им ставал.
И щом ги срещна по света,
на крак почтено аз  им ставам!
С надежда да ги почета!!!
При другите, седя! Не ставам!
... Те щом веднъж ти дадат дума,
ти можеш да се довериш!
Те не се плашат от куршуми
и с  тях ти можеш да вървиш!
   19.03.2013 София 


© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??