Препуска сняг, безкрайно млад,
безкрайно бял и нестъписан,
с безкрайна радост този свят
с надежда в бяло пренаписа.
С предчувствие за Рождество
снегът дойде да ни събуди,
за Божието тържество,
за блага вест, за празник чуден.
© Милена Френкева All rights reserved.