Aug 28, 2011, 8:06 AM

С тебе пораснах 

  Poetry
487 1 2

С ТЕБЕ ПОРАСНАХ


Всичко си записвам

в един тефтер голям.

Него си го имам

и няма да го дам!


Дневник се нарича

и много го обичам!

Пиша в него тайни

и случки неслучайни.


С него аз пораснах,

нещо пак си драснах...

Този стих написах,

щом дневника изписах...


В този миг една сълза

се отрони на листа...

Как няма да заплача -

нали толкоз си го тача!


Тук, между тази хартия,

тук се смеех, плаках тук...

Трябва ли сълзи да трия,

след като може да има и друг?


Друг тефтер, в който душа да излея...

Но не... в ДРУГ тефтер да пиша не смея!


Ралица Костова

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??