May 9, 2009, 9:55 AM

С вярата си тръгвам! 

  Poetry
638 0 15


Сега си тръгвам.

Ти... не съжалявай.

Не е предателство, дори и да боли.

Душите наши се приеха като свои

със чувствата с които ни горчи.

 

Сега си тръгвам.

Ти... не се сбогувай.

Оставям ти отворена врата,

Когато със игрите си приключиш

аз, може би ще чакам ,,у дома''.

 

Сега си тръгвам.

Но ти... не ме вини.

И двамата заслужихме покоя,

който дълго на плещите ще тежи,

когато няма с кой да си говорим...!

 

Е! Тръгвам си.

Но вземам Бог във себе си.

За да ме пази по-добре от теб.

Когато ти потрябва обади ми се,

за да ти върна част от тоз човек!

 

 

 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??