Jun 1, 2007, 5:18 AM

Сам пропиля... 

  Poetry
726 0 0

Минавай покрай мойта къща,
не забравяй: раздялата в наата връзка,
не означава завинаги край!
Не се прави, че не ме познаваш,
ако утре те срещна на тротоара.
Знам, мъж си - гордост имаш си, но искам
приятели да си останем ние!
Басът заради мен загуби,
но можеше да ме имаш, ако не бе той.
Сам пропиля това, което искахме
и което и двамата изпитвахме -
да се съберем, да бъдем влюбени! 

© Гергана Стоилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??