Mar 24, 2017, 5:30 PM

Сама 

  Poetry
337 3 4

Аз поемам цялата вина.

За нищо никой друг не ми е длъжен.

Каквото преживявам, то сама

допуснала съм да горя на ръжен.

И пак сама, единствено от мен

зависеща, ще мога да се справя.

След всяка черна нощ настъпва ден.

След падането си, ще се изправя

с по-здрава броня, белези-урок,

по-силна, по-уверена и смела.

Приклякам не за отстъпление, за скок!

И към живота с устрем съм поела.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??