Сама
Пак съм сама -
и тишината крещи!
Пак съм сама -
и нещо в очите гори!
Поисках от теб да си взема надежда,
Поисках от теб да си взема живот!
Поисках да видя небето, звездите...
но нещо напираше вътре в гърдите!
И чувах - сърцето как бие!
И чувах - душата как стене!
Огледах се - бях на колене!
© Марина All rights reserved.
Много силен стих !
Поздрави !